Praktische informatie


Alles over het gebit

Voor informatie over verzekeringen, behandelingen en mondgezondheid, klik dan op onderstaande link.
U komt dan terecht op de hoofdsite van het NMT - Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde.

allesoverhetgebit


Ivoren kruis

Neem uw kind zo vroeg mogelijk mee naar de tandarts. Uit onderzoek blijkt dat hoe eerder een kind went aan de tandarts, hoe kleiner de kans is dat er later angst ontstaat.

  


Orthodontie

Tandarts Hilmar von Jeinsen is lid van VTvO (Vereniging Tandartsen voor Orthodontie)


KNMT / KRT

Wij zijn lid van KNMT (de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland) en het KwaliteitsRegister Tandartsen (KRT)

Tandartsenpraktijk Wapenveld is een erkend leerbedrijf.


Onzichtbare beugel

Dankzij het gebruik van onzichtbare beugels zoals ClearCorrect of Invisalign kunt u een prachtige glimlach krijgen zonder dat men ziet dat u een beugel draagt. Tijdens de behandeling draagt u een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare kapjes over uw tanden (ook wel aligners genoemd). Deze vervangt u iedere 2 weken voor een nieuwe set. Elke aligner is op maat gemaak voor uw gebit. Iedere nieuwe aligner zorgt dat uw gebit geleidelijk verschuift naar de gewenste positie. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Clearcorrect

Een mooi gebit via onzichtbare beugels. In onderstaande filmpjes kunt u zien hoe de onzichtbare beugel werkt. 

 


Invisalign

Kies voor een stralende lach, met rechte tanden, zonder een beugel. 
De behandeling is klinisch bewezen net zo effectief als een beugel. Op maat gemaakte Invisalign-aligners voor ieder gebit die er voor zorgen dat je tanden in kleine stapjes verplaatsen met als eindresultaat een stralende glimlach.